DOE MEE AAN EEN
GRATIS PROEFLES

Welkom bij balletschool Hoornsevaart!

Sinds 1983 worden bij Balletschool Hoornsevaart balletlessen aangeboden aan kinderen en tieners . De klassieke balletlessen zijn geschikt voor alle niveaus. Leerlingen komen bij ons voor een eerste balletles en anderen hebben al jaren ervaring of zijn zelf aan een professionele dansopleiding begonnen. Woon je in de regio Alkmaar en ben je op zoek naar leuke en betaalbare balletlessen? Kom dan gezellig een keer langs voor een gratis proefles! De balletlessen worden gegeven in de spiegelzaal van sportcomplex de Hoornsevaart op woensdag- en vrijdagmiddag. Aan het einde van het jaar wordt er een voorstelling gegeven in de sporthal beneden.

Lesroosters

Klassiek ballet kinderen

Op woensdagmiddag worden bij Balletschool Hoornsevaart klassiek balletlessen gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. De leerlingen van de woensdagmiddag leren de basis van de klassieke dansstijl via oefeningen aan de barre, dansspelletjes, en choreografieën. 
Woensdag 16:00-17:00 uur kinderen vanaf 4 jaar
Woensdag 17:00-18:00 uur kinderen vanaf 8 jaar

Klassiek ballet tieners

Op vrijdag worden de balletlessen aan tieners gegeven. De meeste leerlingen gaan naar het voortgezet onderwijs. Klassiek ballet staat tijdens deze lessen centraal, maar de leerlingen leren ook de basis van moderne dans. 
Vrijdag 16:30 tot 17:30 uur tiener groep 1
Vrijdag 17:30 tot 18:30 uur tiener groep 2
 

Tarieven

Het lesgeld voor een les per week bedraagt 20 euro per maand. Leerlingen die twee lessen per week volgen krijgen 25% korting en  betalen 30 euro per maand. Het lesgeld kan in termijnen betaald worden (een termijn is drie maanden). 

Prijslijst

1 les per week

20 Per Maand
  •  

2 lessen per week

30 Per Maand
  •  

AlkmaarPas / Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid heeft om balletlessen te volgen. Ook als gezinnen het thuis financieel minder breed hebben. Daarom heeft Balletschool Hoornse Vaart een samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de AlkmaarPas. Voor deze leerlingen wordt het lesgeld gedeeltelijk of zelfs volledig vergoed. Kom gezellig een keertje langs voor een proefles. Kijk voor meer informatie op https://www.alkmaarpas.nl en https://jeugdfondssportencultuur.nl.

Weet je het nog niet zeker?

Neem dan een gratis proefles!

image00008

Schrijf je nu in voor balletles

Fotogallerij